Connect with us
Publicitate

Util

Autobuzele și troleibuzele RATBV vor circula după un program redus în perioada sărbătorilor. Care este orarul mijloacelor de transport în comun

Publicat

pe

Brașovenii și turiștii care vor circula cu mijloacele de transport în comun ale RATBV, în perioada sărbătorilor, vor avea de așteptat mai mult în stații. Conducerea companiei de transport a anunțat programul autobuzelor și troleibuzelor în zilele libere de Crăciun și Revelion.

Publicitate

În zilele de 25 și 26 decembrie 2021, precum și în zilele de 1 și 2 ianuarie 2022 se va circula după orarele corespunzătoare unor zile de duminică, cu mențiunile că ultimele plecări în cursă în ziua de 31 decembrie vor avea loc la orele 21.00, iar primele plecări în traseu în ziua de 1 ianuarie 2022 vor fi la orele 07.30.

Aceleași orare de circulație vor fi valabile și pentru traseele din zona metropolitană. În restul zilelor dintre sărbători autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor obișnuite din zilele lucrătoare.

Singura linie pe care ar putea fi suplimentate cursele va fi linia 20, care face legătura între Livada Poștei și Poiana Brașov. În funcție de afluxul de brașoveni și turiști care vor dori să urce în stațiune, conducerea RATBV ar putea să pună în circulație mai multe autobuze.

Publicitate

Și cursele de transport elevi vor fi suspendate începând de joi, 23 decembrie pentru că elevii intră oficial în vacanță. Acestea vor fi reluate după începerea cursurilor, în luna ianuarie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes