Connect with us
Publicitate

Util

Autobuzele și troleibuzele din Brașov vor circula după un program special, în perioada sărbătorilor

Publicat

pe

Publicitate

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că în perioada următoare mijloacele de transport în comun vor circula după următorul program:

  • În zilele de 25 și 26 decembrie 2022, precum și în zilele de 1 și 2 ianuarie 2023: orare corespunzătoare unor zile de duminică, cu mențiunile că ultimele plecări în cursă în ziua de 31 decembrie vor avea loc la orele 21.00, iar primele plecări în traseu în ziua de 1 ianuarie 2023 vor fi la orele 07.30;
  • În zilele de 24 și 31 decembrie 2022 vor fi valabile orarele zilelor de sâmbătă, pentru data de 31 cu mențiunea de mai sus;
  • În toate celelalte zile autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor obișnuite din zilele lucrătoare.

Aceleași orare de circulație se vor avea în vedere în zilele menționate și pe toate traseele din zona metropolitană. În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.

Angajații RATBV SA vor monitoriza cererea de transport existentă pe anumite linii frecventate cu precădere în zilele libere, ca de exemplu linia 20 și vor lua măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi.

Având în vedere sosirea vacanței de iarnă din învățământul preuniversitar, din data de 22 decembrie în Codlea, iar din 23 decembrie în Municipiul Brașov, RATBV nu va mai efectua cursele de transport pentru elevi, ele urmând a fi reluate în ambele orașe pe 9 ianuarie 2023.

Publicitate

„Societatea noastră le mulțumește tuturor copiilor ce folosesc acest serviciu, precum și părinților lor, pentru felul în care au înțeles să utilizeze și în anul 2022 această facilitate a sistemului de transport public din Brașov. Trebuie să precizăm că, în Municipiul Brașov, pe parcursul anului 2022, un număr de aproape 600 de elevi au folosit acest serviciu în fiecare zi de cursuri”, au declarat reprezentanții RATBV SA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes