Connect with us
Publicitate

Util

Autobuzele RATBV pentru transport elevi circulă din nou după vacanţa de Paşte

Publicat

pe

După vacanţa de Paşte autobuzele RATBV destinate elevilor vor începe din nou să circule. Cele 5 autobuzele pleacă de câte două ori din fiecare capăt. Ele au plecări doar dimineaţa, iar traseele au fost concepute pentru a duce elevii spre unităţile de învăţământ din centrul oraşului. Asta pentru a mai elibera din aglomeraţia din restul mijloacelor de transport în comun RATBV şi pentru a-i determina pe părinţi să îşi lase copiii să meargă singuri la şcoală, şi nu îi mai ducă ei cu maşinile proprii.

Din data de 5 mai 2021, RATBV va relua efectuarea curselor speciale gratuite pentru elevi, din cele cinci capete de traseu, respectiv Roman (plecări la orele 7.00 și 7.20), Triaj (plecări la orele 07.00 și 7.15), Rulmentul (07.00 și 07.15), Municipal (07.05 și 07.25) și Pelicanului/Avantgarden (plecare la ora 7.20).

Informațiile despre trasee, respectiv stațiile intermediare și cele de destinație, precum și orele în care se ajunge în ele pot fi consultate pe site-ul societății www.ratbv.ro, precum și în stațiile de pe traseu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes