Connect with us
Publicitate

Util

Autobuzele RATBV de pe linia 17B îşi schimbă traseul

Publicat

pe

Publicitate

Potrivit Deciziei Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov, autobuzele RATBV de pe linia 17B (Gara Brașov – Timișul de Jos) își vor modifica din 11 mai 2024 traseul și graficul de circulație. Schimbarea vizează realizarea câte unei intrări pe ambele sensuri de deplasare pe strada Stejarului din cartierul Bunloc pentru a deservi și această zonă.

Astfel, pe sensul de deplasare spre Timișul de Jos, după ce vor trece de podul de la Dârste de pe DN 1, autobuzele vor intra la stânga pe strada Stejarului din cartierul amintit, vor opri în stația denumită ”Bunloc”, iar apoi vor ieși din nou în DN1, dar, din motive de siguranță rutieră, își vor continua traseul pe sub podul amintit și doar apoi pe traseul obișnuit. La sensul spre Gara Brașov, se va intra din nou pe strada Stejarului, se va opri în aceeași stație ”Bunloc”, iar apoi se va reveni în DN 1 pentru continuarea deplasării spre Gară.

Pentru evitarea oricărei confuzii cu privire la sensul de deplasare al autobuzelor atunci când ajung în stația ”Bunloc”, acestea vor avea afișat pe panoul electronic informativ frontal destinația, respectiv ”Spre Gara Brașov” sau ”Spre Benzinăria Petrom” .

Schimbarea traseului implică și modificarea graficului de circulație, astfel că RATBV va posta noile programe pe site-ul societății și în toate stațiile de pe traseu, afișele urmând a purta mențiunea ”Valabil din 11.05.2024”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Daniela Cristina Arsene

  14 mai, 2024 at 1:24 pm

  Schimbările ar trebui dă fie benefice tuturor pasagerilor plătitori de bilet ori, în acest caz, așa cum ne-am obișnuit deja, în România,atunci când ceva merge bine, trebuie schimbat!
  Nu numai că în directia Gară-Stația Petrom Timișu de Sus, se întoarce jumătate de km din drum, mai avem de suportat și traficul infernal de la podul de la intrarea în Săcele. O bătaie de joc!!
  Si asta numai pentru că celor din zona stației nou-adăugate nu li se poate cere să iasă la DN1 în stațiile deja existente…Sunt probabil nederanjabili!
  Mare influență tre’ să fi avut cel/cea care și-a dorit stație în fața porții la Bunloc!!
  Ce-ar fi să ceară fiecare cetățean stație personală?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes