Connect with us
Publicitate

Util

Autobuzele de Poiană circulă toată noaptea de Revelion

Publicat

pe

Publicitate

Autobuzele Liniei 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov) vor circula toată noaptea de Revelion, după un program din oră în oră, pentru brașovenii sau turiștii care fie doresc să ajungă de în Poiana Brașov, fie locuiesc sau sunt cazați în Poiană și vor să ia parte la spectacolul din Piața Sfatului.

„În noaptea de Revelion, brașovenii și turiștii care își doresc să petreacă trecerea dintre ani în Poiana Brașov au la dispoziție și transportul în comun. Extindem programul liniei 20 cu curse regulate, din oră în oră, cu plecare la fix din Livada Poștei și retur la jumătate din Poiana Brașov. Invităm pe această cale pe toți brașovenii și turiștii care își doresc să se bucure de Poiana Brașov de Revelion să lase autoturismele personale acasă, pentru a asigura un trafic cât mai fluid. Pe cei care, totuși, vor lua autoturismele, îi sfătuim și îi rugăm să nu lase mașinile pe carosabil, pentru a nu îngreuna circulația autobuzelor“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.

Pentru celelalte linii municipale, ultimele autobuze vor pleca din stații la ora 21.00, în ziua de 31 decembrie 2022.

Programul pentru 1 ianuarie este un program de duminică, cu începere de la 7.30.

Publicitate

Cât privește petrecerea din Piața Sfatului, vă reamintim că aceasta începe la ora 20.30 și va ține până după focul de artificii de Anul Nou. Prin parteneriatul cu Kiss FM, DJ-ul și producătorul muzical brașovean Paul Groove, DJ Cahul și DJ Mentol vor mixa pe scena amplasată în Piața Sfatului, iar show-ul, găzduit de MC-ul Ana Moga, de la Kiss FM București, va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV.

Show-ul de artificii din acest an va dura 8 minute și se va desfășura concomitent în cinci locuri din oraș. Pe lângă Piața Sfatului (unde artificiile vor fi lansate de pe Turnul Alb), artificiile vor mai fi lansate de pe dealul Cetățuii (de asemenea, vizibil și din Piața Sfatului, dar și din restul Centrului Vechi), din Avangarden (Strada Lebedei), parcul Tractorul și piațeta Uranus (piața Astra). În fiecare loc vor fi peste 2.000 de focuri de artificii, care vor acoperi durata celor 8 minute.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes