Connect with us
Publicitate

Social

Autobuzele de pe 13 linii ale RATBV vor circula mai des, începând de astăzi. O parte vor ieși pe traseu pentru Oktoberfest, iar celelalte pentru prima zi de școală

Publicat

pe

13 linii de transport public ale RATBV vor avea o creștere a frecvenței prin stații, începând de astăzi. Operatorul de transport a luat această decizie atât pentru festivalul Oktoberfest, cât și pentru începerea noului an școlar. Practic, începând cu data de 1 septembrie, pe liniile 5 și 23B va crește numărul de autobuze, iar din 5 septembrie vor fi suplimentate mijloacele de transport în comun pe liniile 6, 8, 16, 17, 22, 32, 34, 36, 52, 53 și 54.

Publicitate

Pentru ca accesul spre și dinspre zona Bartolomeu, acolo unde are loc Festivalul Berii, să se desfășoare în condiții cât mai bune și mai sigure, RATBV recomandă tuturor brașovenilor și turiștilor ce vor să bea liniștiți o bere sau mai multe să lase autoturismele acasă și să folosească mijloacele de transport public, mai ales că, în perioada 1 – 11 septembrie 2022, autobuzele de pe liniile 5, 9, 16, 23, 23B și 28 vor circula în fiecare seară până la orele 24.00. Suplimentarea numărului de vehicule ce deservesc aceste linii se va face funcție de cererea de transport existentă.

De asemenea, din data de 5 septembrie, se va relua circulația pe linia metropolitană 520, Brașov – Prejmer, cu mențiunea că traseul parcurs de autobuze va fi prelungit pe raza municipiului Brașov până în giratoriul din zona Făget. Astfel, suplimentar față de vechiul traseu, va fi parcursă și distanța dintre terminalul Triaj – Sala Sporturilor – Gara CFR Brașov – Făget și retur. Autobuzele vor opri în toate stațiile cuprinse pe acest traseu.

Tot din data de 5 septembrie 2022 se va suplimenta și numărul de autobuze alocate traseelor metropolitane 130 și 131, care asigură legătura între Brașov și Râșnov.

Publicitate

Din data de 6 septembrie 2022, RATBV va relua efectuarea serviciului de transport pentru elevi, pe toate traseele și în aceleași condiții ca înainte de vacanța de vară. Amintim că acest serviciu este dedicat elevilor și cadrelor didactice și nedidactice ale unităților de învățământ preuniversitar din Brașov, precum și faptul că, pentru o călătorie în condiții de siguranță, elevii din fiecare autobuz sunt însoțiți de câte un agent al Poliției Locale Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes