Connect with us

Eveniment

Austriac jefuit de doi escroci din Sfântu Gheorghe care l-au ademenit în România cu promisiunea că-i vor face rost de o nevastă

Redactia

Publicat

pe

Cei doi  tâlhari au fost arestaţi preventiv în urma confirmării mandatului de către magistraţii de la Judecătoria Sfântu Gheorghe. În total, austriacul a fost deposedat de 7.000 de euro.

Publicitate

Poliţiştii din Covasna fac cercetări într-un dosar penal de înşelăciune, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi furt.

În 30 octombrie, poliţiştii au depistat, în Sfântu Gheorghe, doi bărbaţi, de 47 şi 25 de ani, la scurt timp după ce ar fi retras o sumă bani, folosind un card bancar aparţinând unui bărbat, de 46 de ani, cetăţean austriac, fără acceptul acestuia.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că cei doi l-ar fi adus pe cetăţeanul austriac în municipiul Sfântu Gheorghe, sub promisiunea că se va căsători cu o femeie, prezentată de către aceştia ca fiind fiica bărbatului de 47 de ani, respectiv sora lui celui de 25 de ani, situaţie care nu corespundea realităţii”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Cetăţeanul austriac le-ar fi plătit celor doi, în repetate rânduri, diverse sume de bani, totalizând aproximativ 7.000 de euro.

În luna octombrie, în toată perioada petrecută în Sfântu Gheorghe, „victimei i-ar fi fost restrâns dreptul de circulaţie de către cei doi bărbaţi, neputând să se deplaseze decât în proximitatea acestora şi doar cu însoţitor”.

De asemenea, cetăţeanului austriac i-ar fi fost furate două televizoare, un laptop şi un telefon mobil, bunuri care ar fi fost vândute sau amanetate. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 8.600 de euro.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, iar apoi arestaţi preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Sfântu Gheorghe.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Eveniment

FOTO / O bătrână a murit în casa cuprinsă de flăcări, la Șinca Nouă

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

O casă a fost cuprinsă de flăcări în comuna Șinca Nouă. Din informaţiile oferite de ISU Braşov, o femeie în vârstă de 75 de ani a fost găsită decedată în casă. 

Conform datelor oferite de salvatori, a ars 90 % din casa construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

S-au deplasat la faţa locului două autospeciale cu apă şi spumă dar şi un echipaj SMURD. În sprijin a venit şi Serviciul Volunrat pentru Situaţii de Urgenţă Şinca.

Citește mai mult

Eveniment

O fetiţă de doar 6 ani a căzut din telescaun, la Sinaia. A fost solicitată intervenţia unui elicopter

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

O fetiţă în vârstă de 6 ani a căzut dintr-un telescaun care deserveşte pârtiile de mare altitudine din Munţii Bucegi. Autorităţile au activat protocolul de urgenţă, copila a fost dusă la cabinetul Salvamont de la Cota 1400 şi a fost solicitată intervenţia unui elicopter.

Potrivit administratorului public al Primăriei Sinaia, Marian Panait, incidentul s-a produs vineri, pe domeniul schiabil al staţiunii, la telescaunul care deserveşte zona Valea Soarelui.

Fetiţa în vârstă de 6 ani se afla in timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia şi a căzut de la aproximativ patru metri din telescaun. Ea era însoţită de adulţi în momentul producerii incidentului.

Copil a fost preluat şi transportat la cabinetul Salvamont de la Cota 1400, fiind solicitată intervenţia unui elicopter.

Primele date arată că starea sa este bună şi că are nevoie de investigaţii medicale suplimentare.

video

Citește mai mult

Eveniment

Casă în flăcări, la Şinca Nouă. O persoană a fost prinsă înăuntru

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

O casă a fost cuprinsă de flăcări în comuna Șinca Nouă. Din primele informaţii oferite de ISU Braşov, se pare că o persoană a fost surprinsă de incendiu în casă.

Se deplasează la faţa locului două autospeciale cu apă şi spumă dar şi un echipaj SMURD. În sprijin a venit şi Serviciul Volunrat pentru Situaţii de Urgenţă Şinca.

Update: femeia a fost găsită fără suflare

FOTO / O bătrână a murit în casa cuprinsă de flăcări, la Șinca Nouă

Citește mai mult
Publicitate

De Interes

>