Connect with us
Publicitate

Administrație

AUR Brașov a lansat al 2-lea candidat oficial pentru președinția Consiliului Județean: Ana Loredana Predescu

Publicat

pe

Publicitate

Președintele organizației județene AUR Brașov, Ana Loredana Predescu și-a anunțat, oficial, candidatura la funcția numărul din Consiliul Județean (CJ), cea de președinte, la alegerile din 9 iunie. Mariana Câju (independentă), Imelda Tóásó (UDMR) și Carolina Fernolend (Forumul Democrat German) au fost ultimele reprezentante ale „sexului frumos” (din 11 candidați) la șefia CJ Brașov la ultimele locale, din septembrie 2020.

Aceasta se prezintă ca „un om onest, ferm, care nu ascunde problemele sub preș, nu se teme de adevăr sau de riscuri și nu amână ce e de făcut pentru binele oamenilor pe care îi reprezintă”. „Faptul că sunt femeie nu mi-a făcut mai ușoară călătoria nici în viața personală, nici în cea politică, dar tocmai asta mi-a oferit și mai multă putere. O putere care își ia energia din iubirea pentru oamenii care trăiesc în România, pentru România și mai ales pentru Brașov”, mai afirmă.

Ana Loredana Predescu (41 ani recent împliniți, pe 28 februarie) a ajuns în Parlamentul României, ca deputat PSD Brașov ales în circumscripția electorala nr. 8, prin asocierea PUSL (Partidul Umanist Social Liberal). A făcut cale-ntoarsă la PUSL (februarie 2021 – noiembrie 2023), pentru ca din noiembrie 2023 să treacă la AUR – Alianţa pentru Unirea Românilor .

Cine sunt candidații, oficiali sau preconizați, la CJ Brașov

Alt parlamentar de Brașov, senatorul Ambrozie-Irineu Darău (USR) a fost primul candidat oficial pentru președinția Consiliului Județean, declarat la finalul anului trecut. Acum, cu anunțul făcut ieri, AUR Brașov a devenit a doua formațiune politică care a venit în fața electoratului brașovean cu o propunere la CJ pentru alegerile locale din 9 iunie, în persoana Anei L. Predescu.

Publicitate

Din partea celor două partide mari, Adrian-Ioan Veștea (PNL) și Marian Rasaliu (PSD) se întrevăd ca și candidați la CJ Brașov. Mai cu jumătate de gură chiar au spus-o, în recente luări de poziție publice. În perioada următoare poate urma oficializarea lor, nefiind excluse și surprize de ultim moment pe scena politică brașoveană.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes