Connect with us
Publicitate

Eveniment

Audio / Caz șocant la Crizbav: un minor a fost sechestrat şi mutilat de un cioban

Publicat

pe

Tatăl unui minor de 16 ani din Crizbav a semnalat vineri la numărul unic de urgenţă 112 faptul că fiul său a fost sechestrat, bătut şi mutilat timp de 3 zile la o stână din marginea localităţii braşovene.

Din dosarul procurorilor reiese că minorul a fost bătut cu biciul şi i-a fost secţionată falanga unui deget. Cătălin Moraru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a detaliat filmul evenimentelor.

„În cauză se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi lipsire de libertate în mod ilegal. În esenţă s-a reţinut că inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv ar fi vorba despre un minor, cu un bici peste faţă, membrele superioare şi peste spate şi i-a tăiat falanga distală a degetului doi de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale şi o infirmitate. S-a mai reţinut că în perioada 22-25 iunie 2020 inculpatul a lipsit de libertate în mod ilegal persoana vătămată minoră, împiedicându-o să plece de la stâna sa, situată în extravilanul comunei Crizbav, prin exercitarea de violenţe şi ameninţarea cu acte de violenţă.

Pot să vă spun că inculpatul a fost propus pentru arestare preventivă, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov”, a declarat Cătălin Moraru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes