Connect with us
Publicitate

Economic

Auchan rebranduiește magazinul din cartierul Bartolomeu, din Braşov. Sub ce nume va funcţiona hipermarketul

Publicat

pe

Publicitate

Magazinul Auchan Bartolomeu Brașov devine ATAC Hiper Discount by Auchan, transmite profit.ro.

Totodată, hipermarketurile Auchan Ploiești și Auchan Timișoara Calea Șagului devin Auchan Discount, în care se fac economii de costuri prin reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice și reducerea costurilor de transport. Pe aceeași nișă de discount au intrat și Carrefour și Lidl.

Retailerul francez Auchan a anunțat anterior că va lansa tot din această lună primul magazin complet automatizat de pe piața din România, sub brandul Auchan GO.

Conceptul Auchan GO a fost lansat anul trecut în Franța, fiind extins în același an și în Polonia. În cazul magazinului din Polonia, peste 40% din gama de produse este reprezentat de marcă privată. Tehnologia din magazin este furnizată de Trigo, o companie din Israel specializată în programe care facilitează o experiență de shopping rapidă.

Publicitate

Clienții trebuie să scaneze cardul de credit și să își înregistreze numărul de telefon în terminalul instalat la intrarea în magazin.

Plata este realizată automat după ce consumatorul pleacă din magazin, acesta primind o factură digitală pe telefonul mobil. Sistemul nu colectează niciun fel de date legate de recunoașterea facială sau biometrică a clienților.

Polonia a fost prima țară în care conceptul Auchan GO este complet operațional pentru cumpărători. Planurile vizează deschiderea a aproximativ 40 de magazine sub acest format în următorii ani.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. ainstain 2

  11 aprilie, 2024 at 11:34 am

  Am si io o intrebare sau….doua.
  Cu cardu de bonuri da masa se poate plati ?
  Ce facem daca avem un nr de tel preplatit ?Cartela sim daia care o incarci tu cand vrei.
  Ce facem daca ne schimbam nr de tel ?
  Daca vreau sa platesc cu mai multe carduri ?? Poate unu se termina si am altu.
  Super sarumana daca nea zearistu imi raspunde si mia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes