Connect with us
Publicitate

Economic

Auchan, primul lanț de supermarketuri din România care renunţă la casieri. Clienţii îşi vor plăti singuri cumpărăturile. La Braşov deja este implementat sistemul

Publicat

pe

Publicitate

Auchan este primul mare lanț de magazine din România care anunță renunțarea la casieri. Clienții își vor plăti singuri cumpărăturile prin intermediul caselor de marcat de tip self service.

Prin implementarea noului tip de plăți vor fi eliminate cozile formate la casele de marcat clasice.

Casierii nu vor fi concediați, ci vor deveni consilieri pentru clienții care întâmpină greutăți la plata cumpărăturilor prin intermediul caselor de marcat independente.

Astfel, după scanarea produselor, clienții pot achita cumpărăturile prin orice modalitate de plată: numerar, card bancar, bonuri de masă digitalizate, etc.

În prezent, 12 dintre magazinele Auchan (hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan) din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara sunt deja echipate cu noul sistem de case, urmând ca până în 2025 acesta să fie disponibil în toate unitățile rețelei, inclusiv cel din Ploiești.

Publicitate

Potrivit profit.ro, Auchan România are în portofoliu 344 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 305 magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 290 în stațiile Petrom.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes