Connect with us
Publicitate

Social

Au reapărut pe străzile Braşovului motocicletele SMURD: „Intervenția cu motocicletele SMURD înseamnă reducerea timpului de răspuns în zona urbană și în zonele foarte greu accesibile”

Publicat

pe

Publicitate

De joi intră în funcțiune cele două motociclete de intervenție urbană din dotarea ISU Brașov, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio România Brașov.

Intervenția cu aceste vehicule înseamnă reducerea timpului de răspuns în zona urbană și în zonele foarte greu accesibile pentru autospecialele SMURD, spune purtătorul de cuvânt al instituției, Ciprian Sfreja.

„Motocicletele SMURD sunt dotate cu echipamente medicale, astfel încât să se poată acorda primul ajutor imediat unei persoane și să-i salveze chiar viața până la sosirea ambulanțelor SMURD la fața locului. Intervenția cu motocicletele SMURD înseamnă, practic, reducerea timpului de răspuns semnificativ în zona urbană și în zonele foarte greu accesibile pentru autospecialele noastre de intervenție și ambulanțele SMURD. Salvarea vieților este prioritară pentru noi și fiecare secundă contează în cazul producerii unei situații de urgență”, a declarat Ciprian Sfreja.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes