Connect with us
Publicitate

Util

Au fost publicate notele de la Bacalaureat. Doi elevi braşoveni au obţinut nota 10

Publicat

pe

Rezultatele de la Bacalaureat 2023 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației. Vezi mai jos lista județelor – candidații intră în platformă și pot introduce codul primit de la școală pentru căutarea rezultatului obținut la examenele din sesiunea iunie-iulie 2023 a Bacalaureatului. Rezultatele sunt cele inițiale, adică înainte de contestații.

Doi elevi braşoveni au reuşit să obţină media 10, unul de la Colegiul Național de Informatică ‘Gr. Moisil’ Brașov şi unul de la Colegiul Național ‘Andrei Șaguna’ Brașov

Notele elevilor la Bacalaureat 2023 sunt anonimizate, pentru al patrulea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise. Probele de competențe lingvistice și digitale nu s-au susținut, ci au fost echivalate cu mediile din liceu la disciplinele respective.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 18:00. Consultă aici modelul de cerere pentru contestație. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate vineri, 7 iulie, potrivit calendarului oficial de BAC 2023.

Publicitate

Rezultate BAC 2023 Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes