Connect with us
Publicitate

Eveniment

Au fost găsiţi copiii care s-au filmat în timp ce băteau cu biciul o pisică. Procurorii din Rupea îi cercetează pentru schingiuirea animalelor

Publicat

pe

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au reușit să identifice și să localizeze autorii scenelor de o cruzime inimaginabilă asupra unei pisici, după ce videoclipul în care un copil o maltrata a fost distribuit pe platforma de socializare TikTok.

Publicitate

Imaginile video, care au devenit virale în mediul online, arătau un tânăr lovind repetat o pisică cu un bici. În urma autosesizării polițiștilor din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, s-au demarat imediat investigații pentru a stabili starea de fapt și a identifica persoanele implicate.

În rezultatul cercetărilor, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea agresiunii, un tânăr în vârstă de 12 ani. De asemenea, s-a descoperit că pisica agresată în videoclip a fost și lovită şi de către o altă persoană, în vârstă de 16 ani.

În lumină acestor constatări, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „schingiuirea animalelor,” conform prevederilor articolului 25, alineatul (3), litera b) din Legea 205/2004 republicată.

Publicitate

Investigațiile sunt în desfășurare sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, iar soluția finală va fi stabilită la încheierea acestora. Autoritățile au subliniat importanța protecției animalelor și determinarea de a aduce în fața justiției pe cei responsabili de astfel de fapte de cruzime.

Imagini şi informaţii cu actul de cruzime vedeţi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes