Connect with us
Publicitate

Social

Au fost epuizate biletele de tren către Brașov, Valea Prahovei și stațiunile de pe litoral. Care este programul trenurilor în minivacanța de Rusalii

Publicat

pe

Vești proaste pentru românii care vor să plece cu trenul în minivacanța de Rusalii. Biletele de tren disponibile la CFR Călători spre Brașov, Valea Prahovei și stațiunile de pe litoral au fost epuizate. O situaţie aproape similară se regăseşte şi în ceea ce priveşte garniturile spre Suceava şi Craiova.

Publicitate

Potrivit dcbusiness.ro, Compania de Căi Ferate a suplimentat numărul vagoanelor în circulaţie, a declarat Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

Adrian Vlaicu a mai afirmat că CFR Călători în această perioadă circulă cu întregul parc de vagoane şi locomotive tehnic disponibil. În acest moment, pentru perioada acestei minivacanţe vor fi minim 12 perechi de trenuri care vor conecta Bucureşti de Constanţa. De asemenea, 10 perechi de trenuri vor conecta Constanţa de restul litoralului, cu schimbare în Constanţa.

Braşovul circulă cu întreaga sa capacitate, respectiv, 18 perechi de trenuri zilnic. Practic, trenurile de zi deja sunt complet rezervate, sunt suplimentate la capacitatea maxim tehnic disponibilă.

Publicitate

Pentru turiştii care vor pleca la mare cu maşina în această minivacanţă, taxa de pod de la Feteşti pe Autostrada Soarelui va fi suspendată începând de mâine, pentru că se lucrează în continuare la acel pod. Pe DN 1 Valea Prahovei principala restricţie este la Podul peste Doftana de la Băneşti, între Ploieşti şi Sinaia.

CFR Călători informează că în minivacanța prilejuită de Ziua Copilului și Sărbătoarea Rusaliilor este pusă la dispoziția publicului călător capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității către destinațiile dorite.

Astfel, pentru perioada 1 – 5 iunie 2023, au fost suplimentate cu vagoane atât trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, cât și cele care conectează capitala cu orașele mari din principalele regiuni ale țării. De asemenea, se au în vedere și suplimentări operative și punctuale, în funcție de parcul de vagoane tehnic disponibil și dinamica fluxului de pasageri.

Totodată, pentru asigurarea circulației trenurilor în condiții optime, a fost suplimentat și personalul tehnic din depouri care, în caz de defecțiuni neprevăzute la materialul rulant să intervină pentru remedierea acestora și redarea în circulație în siguranță, în cel mai scurt timp.

Pentru evitarea supraaglomerării la anumite trenuri, pasagerilor li se recomadnă utilizarea tuturor trenurilor CFR Călători din graficul unei zile de circulație. Achizițiile online pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din stație, în funcție de locurile disponibile

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes