Connect with us
Publicitate

Social

Au apărut primele imagini reale cu noua Dacia Sandero Stepway. Cum arată mașina care amintește de Lamborghini

Publicat

pe

După ce Dacia România a publicat, pe pagina de Facebook, primele randări cu noile modele Dacia Logan, Sandero și Stepway, imagini cu automobilele reale au început să apară în spațiul virtual.

Publicitate

„Le-ai așteptat, acum au și ajuns! Noul Logan, Noul Sandero și Noul Sandero Stepway: a 3-a generație de modele cu design complet nou, reinventat. Pe 29 septembrie 2020 le vei descoperi în detaliu. #StayTuned”, anunță reprezentanții brandului.

Ziarul Financiar notează că „semnătura luminoasă în formă de „Y” aminteşte de cea prezentă pe modelele Lamborghini”. De asemenea, sursa citată arată că, pentru prima dată în istoria recentă a mărcii Dacia, modelele Logan şi Sandero sunt proiectate pe aceeaşi platformă tehnică cu actualul Renault Clio, ceea ce aduce „o adevărată revoluţie în gama constructorului”.

„Afişând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generaţia precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente şi de polivalenţă, fără a uita spiritul şi atributele de fiabilitate ale înaintaşelor”, mai arată ZF, citând oficialii de la Dacia.

Publicitate

„A treia generaţie a gamei Logan, Sandero şi Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în faţă cât şi în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lăţime mai mare a vehiculelor”, mai notează sursa citată.

În ce privește prețul noilor modele, reprezentanții brandului afirmă că va fi din nou „imbatabil”.

Din 2017, Sandero este cel mai vândut model Dacia către clienţii persoane fizice din Europa.

Lansarea oficială a celor trei noi modele va avea loc pe 29 septembrie 2020.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes