Connect with us
Publicitate

Turism

Au apărut ofertele pentru Revelion în Poiana Braşov! Cel mai scump sejur, peste 4.000 de euro de cuplu, cel mai ieftin 1.300 de euro

Publicat

pe

V-au șocat tarifele de pe Litoral, de minimum 100 €/noapte, din sezonul 2022? Se poate și „mai bine”. Vine Revelionul! Ofertele din Poiana Brașov, una dintre cele mai căutate destinații, și tarifele pachetelor pornesc de la 1.300 € de cuplu, la 4 stele.

Publicitate

Cum nebunia prețurilor de pe Litoral s-a terminat, următoarea „provocare” pentru românii care nu vor să petreacă acasă Revelionul este organizarea mini-vacanței de la cumpăna dintre ani. Iar Poiana Brașov a fost, este și va fi una dintre destinațiile de Revelion preferate, chiar dacă, în cele mai multe cazuri, prețurile sunt mult mai mari decât cele pentru o vacanță de Revelion într-o destinație exotică, precum Bali, Thailanda sau Dubai.

Rezervările de Revelion în Poiana Brașov încep să se facă, de obicei, cu mult timp înainte. Iar pentru Revelionul 2023 „clișeul” se pare că se păstrează. Agențiile de turism și hotelierii spun că, deja, aproape 50% din capacitate este rezervată, chiar dacă prețurile pachetelor de Revelion în Poiana Brașov sunt mai mari decât anul trecut, transmite newsweek.ro.

Cât costă Revelionul 2023 la 4* în Poiana Brașov

Publicitate

O mini-vacanță de 3 nopți de Revelion 2023 în Poiana Brașov pornește de la 1.300 de euro (3.225 de lei/persoană) pentru doi adulți, în cazul unui apartament în regim hotelier din cadrul complexului Silver Mountain Resort & Spa 4*.

Pachetul de Revelion 2023 la Silver Mountain Resort & Spa 4* include 3 nopți de cazare, mic dejun, petrecere cu muzică live pe 30 decembrie, cină festivă de Revelion (program artistic, muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete turistice), brunch si cină festivă, cu muzica live si invitati speciali, pe 1 ianuarie, acces la Spa.

La Hotel Piatra Mare 4*, petrecerea de Revelion 2023 pornește de la 1.350 de euro pentru doi adulți. Pachetul include 3 nopți de cazare, mic dejun, cina festivă de Revelion, cină festivă pe 1 ianuarie, acces la piscina interioară, saună, salină, sala de fitness.

La Hotel Escalade 4* din Poiana Brașov, Revelionul pleacă de la 1.400 de euro pentru doi adulți. Pachetul include 4 nopți de cazare, cu demipensiune (mic dejun și cină), cină festivă de Revelion cu muzică live, brunch și cină festivă cu muzica live pe 1 ianuarie, acces la piscina interioară, saună, sala de fitness, biliard și tenis de masa.

Pentru o mini-vacanță de Revelion 2023 la Hotel Alpin Resort & Spa 4*, doi adulți trebuie să scoată din buzunar minimum 1.990 de euro (cameră dublă economic). Pachetul include 4 nopți de cazare cu demipensiune, cină tematică – „Melon Dance” pe 30 decembrie, cină tematică de Revelion cu muzică live și artiști renumiți – „Honeycomb Candy”, brunch tradițional și seară tematică – „Marbles” – pe 1 ianuarie, cină tematică „Building Blocks” pe 2 ianuarie, acces la piscina semiolimpică, saună uscată și umedă, jacuzzi, fitness, acces la parcul tematic Alpin Magic Land. Pentru o cameră „Deluxe”, prețul pachetului ajunge la 2.750 de euro/2 persoane, iar în cazul unui ”Economic Junior Suite” premium, la 3.090 euro.

Publicitate

Cel mai scump Revelion 2023 în Poiană: 4.058 de euro/cuplu. Dar, cântă Smiley live

Cele mai scumpe pachete de Revelion 2023 în Poiana Brașov pe care Newsweek le-a găsit pe site-urile hotelurilor și ale agențiilor de turism sunt la Teleferic Grand Hotel 4*. Dar, cântă Smiley live la cumpăna dintre ani.

Mini-vacanța de Revelion 2023 la Teleferic Grand Hotel 4* pleacă de la 2.638 de euro pentru două persoane, în cazul unei camere standard și a restaurantului ”Ballroom Brașovia”. Dar, poate ajunge la 4.058 de euro/cuplu, pentru cine optează pentru un „Junior Suite Premium” și restaurantul „Coroana Gourmet”.

Pachetele includ 4 nopți de cazare cu demipensiune, întâmpinarea oaspeților cu Prosecco și tartine, cină bufet seudez cu muzica live pe 30 decembrie,  31 Decembrie – cină festivă de Revelion 2023 cu muzică live și foc de artificii în restaurantul ales, concert extraordinar Smiley, 1 Ianuarie – brunch, voucher Grand Fest (vin fiert și Kasekrainer), cină bufet sudez cu muzica live, 2 Ianuarie – cină bufet suedez cu muzică live, acces la Spa (piscina interioara, saune, jacuzzi).

Revelion 2023 în Thailanda de la 1.100 euro/persoană/7 nopți, Revelion 2023 în Dubai de la 1.150 euro/persoană/7 nopți

Căutând oferte de Revelion 2023 în Poiana Brașov, Newsweek a dat și peste pachetele de Revelion 2023 cu charter inclus în destinații exotice.

Publicitate

De exemplu, mini-vacanța de Revelion în Thailanda pornește de la 1.063 de euro/persoană/pachetul de 7 nopţi la Paralela 45 și de la 1.050 de euro la TUI Travel Center.

Pachetele pentru Antalya (Turcia) pornesc de la 563 de euro/persoană/5 nopţi, iar cele pentru Hurghada (Egipt), de la 1.007 euro/persoană/7 nopţi, la hoteluri cu all inclusive.

Pachetele pentru vacanţa de Revelion 2023 în Dubai pleacă de la 1.137 de euro/persoană/7 nopţi.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes