Connect with us
Publicitate

Util

Atenție, șoferi! Traficul pe DN11 va fi deviat, timp de 3 zile. Drumarii vor lucra la podul dintre Hărman și Prejmer

Publicat

pe

Dacă ajungeți cu mașina pe Drumul Național 11, spre Sfântu Gheorghe, trebuie să știți că începând de marți dimineață, de la ora 8.30, traficul va fi deviat în zona nodului rutier de la intersecția cu Drumul Național 10.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au decis să ia această măsură pentru ca în următoarele zile să poată lucra la schimbarea grinzilor de la pasaj, iar pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca șoseaua să nu fie circulată de mașini.

„Mâine (marți, 27 septembrie) începând cu ora 8.30 traficul de pe DN11, în zona nodului rutier dintre de la intersecția cu DN10, va fi deviat pe ambele direcții pe breteaua de pe sensul Lunca Câlnicului – Brașov. Restricția va dura 3 zile și este necesară pentru începerea operațiunii de îndepărtare a grinzilor deteriorate de pe pasaj. Traficul de pe pasajul spre Prejmer va rămâne în continuare închis până la încheierea lucrărilor de punere în siguranță. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au declarat reprezentanții DRDP Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes