Connect with us
Publicitate

Util

Atenţie, şoferi! Timp de două săptămâni traficul pe strada Dobrogeanu – Gherea va fi blocat. Se fac lucrări la reţeaua de canalizare

Publicat

pe

În perioada 8–22 iunie 2023, traficul pe strada Dobrogeanu – Gherea va fi blocat în ambele sensuri, pentru lucrări de reabilitare a rețelei publice de canalizare,  între numerele 28 si 38, pe o lungime de aproximativ 100 metri.

Publicitate

Pentru executarea lucrărilor, Compania Apa Brașov a obținut în regim de urgență toate avizele și autorizațiile necesare, astfel încât acestea să se desfășoare în deplină legalitate.

Strada va fi blocată între intersecța cu str. Molidului și intersecția cu str. Pictor Pop, iar circulația va fi dirijată prin panouri de presemnalizare și direcționare, montate la cele două intersecții.

Deși accesul va fi permis doar pentru riverani, facem apel la înțelegerea lor, deoarece adâncimea la care se lucrează, dimensiunea conductelor, neprevăzutul, cât și spațiul de manevră foarte limitat, vor face ca aceste lucrări să fie deosebit de dificile.

Publicitate

Compania Apa Brașov își va respecta obligațiile contractuale față de toți cetățenii afectați din aceasta zonă, asigurând preluarea apelor menajere în perioada lucrărilor.

Îi sfătuim, și îi rugăm totodată, pe conducătorii auto ca, în perioada următoare să găsească rute alternative pentru evitarea acestei zone.

Ne cerem scuze locuitorilor din cartier pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes