Connect with us
Publicitate

Util

Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie pe ocolitoarea Braşovului

Publicitate

Publicat

pe

Începând de astăzi se introduc mai multe restricții pe Varianta de Ocolire a Municipiului Brașov din cauza numeroaselor degradări apărute care nu pot fi remediate până la încălzirea vremii:

Publicitate

– Prima bandă a fost restricționată pe mai multe porțiuni cu ajutorul balizelor în vederea evitării zonelor pe care au apărut gropi.

– A fost introdusă o restricție temporară de viteză la 60 de km/h pe toată porțiunea cuprinsă între DN 1 (Dârste) și nodul cu DN 11.

– A fost restricționată în totalitate banda de mers spre înainte pe DN 11, la ieșirea din Brașov, în zona intersecției cu Varianta Brașov și toată circulația se va desfășura prin sensul giratoriu.

Publicitate

„Îi rugăm pe șoferi să circule cu prudență pe aceste tronsoane și să respecte semnalizarea temporară. Menționăm că restricțiile vor fi menținute până când condițiile meteo vor permite începerea lucrărilor de reparații cu mixtură la cald (adică atunci când temperaturile se vor situa în mod constant la peste 10*C).

Menționăm că restricțiile vor fi menținute până când condițiile meteo vor permite continuarea lucrărilor de reparații temporare. Reparații definitive, cu mixtură la cald vom putea efectua doar atunci când temperaturile se vor situa în mod constant la peste 10*C.”, a transmis DRDP Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes