Connect with us
Publicitate

Util

Atenţie, şoferi! Restricții de circulație pe DN 1, în zona stațiunii Sinaia

Publicat

pe

În perioada 12 – 14 Decembrie 2023, au loc restricții de circulație pe DN 1 în zona stațiunii Sinaia din județul Prahova.

Publicitate

Potrivit CNAIR, începând cu data de 12 decembrie 2023 și până la 14 decembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 17:00, vor fi impuse restricții de circulație pe DN 1, în zona stațiunii Sinaia, între km 121+088 și km 121+359 (stânga), în sensul de mers Brașov – Ploiești. Aceste restricții au fost instituite în vederea realizării lucrărilor de „Montare piese metalice de mare tonaj – pasarelă pietonală pe DN 1 în zona localității Sinaia, jud. Prahova” și au ca beneficiar Primăria Sinaia.

În timpul perioadei menționate, traficul rutier pe sensul Brașov – Ploiești, în zona lucrărilor, va fi dirijat doar pe o singură bandă. Această măsură are ca scop asigurarea siguranței participanților la trafic în timpul desfășurării lucrărilor de montare a pieselor metalice de mare tonaj pentru pasarela pietonală.

Info Trafic România îndeamnă șoferii să manifeste prudență și să respecte semnalizarea rutieră temporară instituită în această perioadă. Colaborarea și înțelegerea conducătorilor auto sunt esențiale pentru buna desfășurare a lucrărilor și pentru evitarea incidentelor nedorite.

Publicitate

Ne asigurăm că vom furniza informații actualizate pe parcursul perioadei de restricții, iar participanții la trafic sunt încurajați să monitorizeze atent informațiile transmise pentru a evita eventualele neplăceri. Siguranța dumneavoastră și fluiditatea traficului sunt prioritățile noastre.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes