Connect with us
Publicitate

Util

Atenţie şoferi! Ninge abundent în mai multe zone ale Braşovului

Publicat

pe

Publicitate

Centrul Infotrafic anunţă, marţi dimineaţă, că ninge abundent în judeţele Braşov, Covasna, Prahova şi Vrancea, unde se acţionează pentru deszăpezire. Pe Transalpina este viscol puternic, intervenţia pentru redeschiderea drumului fiind dificilă.

”Se circulă în condiţii de iarnă, fiind semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare abundentă în judeţele Braşov (DN 1 Predeal), Covasna (DN 11 Breţcu-Oituz), Prahova (DN 1 Azuga şi Buşteni) şi Vrancea (DN 2D Tulnici – limită cu jud. Covasna)”, a transmis, marţi dimineaţă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că se acţionează pentru deszăpezire.

De asemenea, se circulă în condiţii de iarnă, fără restricţii de trafic şi cu ninsoare slabă, în judeţele Bihor (DN 75 Vârtop-Nucet), Bistriţa-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuţa), Prahova (toate arterele rutiere, cu excepţia DN 1).

”Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A1 Sibiu-Deva, A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti, se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fără precipitaţii, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale”, a mai transmis Infotrafic.

Publicitate

”Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos, să-şi asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale. Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, au mai precizat poliţiştii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes