Connect with us
Publicitate

Administrație

Atenţie, şoferi! Maine, restricţii de trafic în centrul Braşovului

Publicat

pe

Publicitate

Constructorul lucrărilor la benzile dedicate special transportului în comun din Braşov a comunicat azi două informații noi.

Prima este că lucrările anunțate pentru astăzi și restricțiile de trafic prevăzute (blocarea circulației din străzile adiacente benzii pe care se execută lucrările (str. M Sadoveanu, str. dintre Corpul T și hotel Radisson Blu, breteaua Eroilor de la Modarom, toate celelalte intrări/ieșiri până la stația de autobuz Teatrul Dramatic), în vederea asfaltării) se amână pentru mâine, în același interval oral, respectiv între orele 8.30 și 17.00.

Potrivit constructorului, tot mâine, 4 iulie, dacă vremea va permite, lucrările de asfaltare vor avansa și pe sectorul Bd 15 Noiembrie cuprins între Patria și AFI, urmând să fie închis accesul în intersecțiile:

  • cu strada Dorobanților, în intervalul orar estimat 12.00 – 15.00;
  • cu strada N.D. Cocea, în intervalul orar estimat 13.00 – 16.00.

Toate aceste informații depind și de starea efectivă a vremii de mâine (RS Activ a ținut cont de prognoză, însă, după cum știți, aceasta anunță vremea probabilă). Vă vom comunica orice alte schimbări de program imediat ce le primim.

Publicitate

Lucrările de astăzi nu blochează intersecțiile şi sunt lucrări de pregătire.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes