Connect with us
Publicitate

Util

Atenţie şoferi! Lucrări la un pod pe DN 1, pe Valea Prohovei

Publicat

pe

Compania de Drumuri a început reparațiile podului peste râul Doftana de la Bănești pe DN 1 Valea Prahovei. Contractul a fost semnat cu constructorul Strabenau pentru aproape 9 milioane lei, iar de luni, 8 mai până pe 30 iunie circulația va fi închisă pe sensul București-Brașov cu devierea traficului pe sensul opus. Astfel, la podul de la km. 89 pe DN 1 între Ploiești și Sinaia rămâne o singură bandă pentru fiecare direcție de deplasare, a transmis luni, CNAIR într-un comunicat de presă : ,, În perioada 08.05.2023 – 30.06.2023, în vederea executării lucrărilor de întreținere periodică a podului situat pe DN 1 la km 89+313 (peste râul Doftana), de pe raza localității Bănești, din jud. Prahova, se vor institui restricții de circulație, astfel:

sensul de deplasare București – Brașov se va închide pe sectorul cuprins între  km 88+970 – km 89+400, traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului Brașov – București; De asemenea, va fi restricționată intrarea autovehiculelor în DN 1 din strada Din Jos, din localitatea Bănești, accesul riveranilor către drumul național menționat urmând să se realizeze prin strada Gherghiceni.” -comunicat CNAIR, transmite economedia.ro. 

Restricțiile de circulație vor fi menținute și peste mai puțin de trei săptămâni când s-ar putea face ,,punte” între ziua liberă de joi, 1 iunie, Ziua Copilului și luni, 5 iunie, a doua zi de Rusalii. ,,Gâtuirea” circulației, trecerea de la două benzi la o singură bandă/direcție va duce la efectul de pâlnie similar celui de la Nistorești-Comarnic. Este de așteptat ca reparațiile sensului București-Brașov să fie reluate din septembrie sau să înceapă lucrările pe sensul opus.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes