Connect with us
Publicitate

Util

Atenţie, şoferi! Coloane de maşini pe DN 1, pe sensul de urcare și la Bușteni pe sensul de coborâre

Publicat

pe

Traficul rutier este îngreunat, sâmbătă, pe DN 1, în Bănești și între Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare, precum și în stațiunea Bușteni, pe sensul de coborâre. În aceste zone s-au format coloane de maşini. Coloane sunt și pe A1 Sibiu – Deva și pe A2 București – Constanța.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situația valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 11:00 este:

  1. DN 1 Ploiești – Brașov: coloane de autovehicule în localitatea Bănești și între localitățile Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare, precum și în stațiunea Bușteni, pe sensul de coborâre.
  2. DN 7 Pitești – Sibiu: valori de trafic în creștere în localitatea Boița, județul Sibiu, ca urmare a lucrărilor de reparații.
  3. A1 București – Pitești: trafic normal.
  4. A1 Sibiu – Deva: trafic intens pe sensul de coborâre către DN 7, fiind formată o coloană de aproximativ 2 kilometri, în creștere.
  5. A2 București – Constanța: valori de trafic ridicate în zona stației de taxare Fetești, pe sensul de mers Constanța – București, unde, la kilometrul 142, polițiștii opresc circulația pentru perioade limitate de timp, pe sensul către București, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanța, pe parcursul întregii zile. În prezent este formată o coloană de autovehicule de 2 – 3 kilometri
  6. A3 București – Ploiești: trafic normal.
  7. A4 Ovidiu – Agigea: trafic normal.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes