Connect with us
Publicitate

Economic

Atenție brașoveni! Vă puteți găsi un job la un click distanță. Târgul de Cariere va fi 100% online anul acesta

Publicat

pe

Vineri și sâmbătă este programată ediția de toamnă a Târgului de Cariere de la Brașov, anunță Radio România Brașov FM.

Cum suntem încă în plină pandemie, tot evenimentul va fi desfășurat în online. Cum anume, ne-a spune unul dintre reprezentanții organizatorilor, Claudiu Stanciu:

Pentru că în acest an nu avem voie să organizăm evenimente offline, am reprodus experiența de cercetare și aplicare la locuri de muncă într-o variantă online. Mai exact, reprezentanții companiilor vor fi online pe website-ul proiectului, iar candidații (care înainte veneau și se întâlneau în direct cu aceștia la eveniment) îi pot contacta prin intermediul aplicațiilor online și pot discuta despre oportunitățile de carieră, pot aplica la joburi, își pot depune CV-urile, totul întâmplându-se pe platforma respectivă”, a spus Claudiu Stanciu.

Pentru asta, este nevoie ca persoanele interesate să își creeze un cont, pe targuldecariere.ro.

Publicitate

“Trebuie să treacă un pic prin lista de companii participante și locuri de muncă disponibile, să identifice un loc de muncă pe care și l-ar dori și, apoi, fie să intre în legătură directă cu angajatorii, fie să aplice direct CV-ul în acel loc. Dacă sunt întrebări, noi recomandăm să vorbim cu angajatorii, dar dacă este totul clar adică locul de muncă e pe specializarea persoanei interesate, poate direct aplica, își poate urca CV-ul în platformă – interfața e foarte simplă de folosit”, a adăugat Claudiu Stanciu.

Târgul de Cariere are 2 ediții, în mai multe orașe din țară. Ediția de primăvară a fost organizată, la Brașov, înainte de închiderea cauzată de pandemie. În alte orașe, Târgul de primăvară a fost organizat doar în online, iar acum, ediția de toamnă este a doua în online. La Brașov, acum este prima ediție online.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes