Connect with us
Publicitate

Sport

„Aşteptăm avizul Guvernului pentru reluarea antrenamentelor”

Publicat

pe

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, braşoveanul Octavian Goga, cel care este şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov, spune că în aceste zile au loc video conferinţe cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Ministerului Tineretului şi Sportului şi ai FRF pentru a stabili ce condiţii trebuie să îndeplinească echipele de fotbal pentru a-şi relua antrenamentele în primă fază.

Publicitate

„Avem discuţii în fiecare zi cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Ministerul Sănătăţii şi Sportului, iar când avem acordul acestora ni se va comunica din partea Guvernului condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească echipele pentru a-şi putea relua antrenamentele în prima fază. După aceea putem stabili o dată pentru reluarea competiţiilor la Liga 1 şi Liga 2”, a spus oficialul FRF.

În legătură cu reluarea competiţiilor la nivelul Ligii a 3-a şi a ligiilor judeţene, Goga crede că este „prematur să ne pronunţăm acum. În funcţie de ce se va decide la primele două ligi se va lua o decizie şi la nivelul ligiilor mici”. În condiţiile în care se vor putea relua antrenamentele este foarte probabil că se va găsi o soluţie prin care să se stabilească ierarhiile şi în fotbalul mic pe criteriu sportiv nu prin tragere la sorţi sau îngheţarea competiţiilor.

În această situaţie în campionatul Ligii a IV-a Braşov se anunţă o interesantă luptă pentru promovare în trei între Precizia Săcele, Corona Braşov şi Colţea Braşov, una dintre acestea urmând a reprezenta judeţul nostru la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes