Connect with us
Publicitate

Social

Astăzi se deschide patinoarul de la Olimpia – Prețuri, program și detalii importante

Publicat

pe

Astăzi, 23 decembrie, de la ora 14:00, are loc deschiderea oficială a patinoarului de la Olimpia, au anunțat autoritățile brașovene.

Publicitate

Patinoarul de la Baza Olimpia de sub Tâmpa va funcţiona şi în această iarnă, respectând toate măsurile de siguranță impuse de pandemie, după ce Direcţia de Sănătate Publică Braşov ți-a dat acordul, au precizat reprezentanții Consiliului Judeţean Braşov. Accesul persoanelor care nu poartă mască sau o poartă în mod necorespunzător nu va fi posibil. Mai mult, la intrarea în Baza Sportivă Olimpia, fiecărei persoane i se va măsura temperatura corporală. 

Accesul în incinta de la Olimpia se va face controlat, cu posibilitatea limitării numărului de persoane, atunci când situaţia o va impune. Durata unei serii de patinaj va fi redusă la 60 minute, pentru ca fluxurile de ieşire şi intrare din baza sportivă a patinatorilor să nu se suprapună. În fiecare zi vor exista şase serii de patinaj, începând cu ora 10.00 (prima serie), următoarele fiind programate de la 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 şi 20.00. Numărul maxim de patinatori / serie va fi de 200 persoane.

Accesul în clădire va fi restricţionat, biletele de intrare urmând să fie achiziționate la geamurile casieriilor, în două puncte separate. În parcarea patinoarului se vor monta umbrele și scaune pentru schimbarea încălțărilor. Distanța între scaune va fi de 1,5 metri, iar accesul la scaune se va face prin rotație. În toată baza sportivă vor exista dezinfectant şi produse de igienizare a mâinilor la dispoziţia patinatorilor, precum şi a personalului angajat. Patinele de închiriat se vor dezinfecta după fiecare utilizare. De asemenea, vor fi instalate panouri informative cu regulile și indicațiile autorităților locale și centrale privind măsurile de prevenție și prevenire a infectării cu COVID-19, iar mesaje similare vor fi transmise şi prin stația de amplificare a patinoarului. Nu în ultimul rând, toți angajații Consilprest care își desfășoară activitatea în cadrul bazei sportive vor purta măști, mănuși și ecusoane de identificare.

Publicitate

Taxa de intrare la patinoar este de 10 lei / serie pentru copii şi 15 lei / serie pentru adulţi.

Închirierea patinelor sau a cadrului de școală se face pe baza de B.I/C.I, iar preţul este de 15 lei / serie.

Adresa patinoar Olimpia Brașov: str. Coșbuc Nr. 2

Patinoarul Olimpia are dimensiunile de 60×30 de metri, cu o mantinelă de 1,3 metri înalțime.

Foto Arhivă: Bună Ziua Făgăraș

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes