Connect with us
Publicitate

Social

Astăzi, la nivel naţional, mai sunt internaţi 5.853 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. 10.581 de persoane au fost vindecate şi externate

Publicat

pe

Publicitate

Până astăzi, 21 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.585 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.581 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, până acum, 1151 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt şi Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică acum 24 de ore, au fost înregistrate alte 198 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 203 de pacienţi.

Publicitate

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 9.800 de persoane. Alte 39.614 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

La Braşov au fost confirmate 662 de cazuri de personae infectate cu COVID-19, cu 16 mai multe faţă de ziua de ieri. 333 de braşoveni s-au vindecat şi au fost externaţi, dar au fost înregistrate şi 44 de decese. Cu cele 16 cazuri noi de astăzi numărul total al bolnavilor aflaţi în spitalele din Braşov în acest moment este de 285.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 342.466 de teste.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes