Connect with us
Publicitate

Social

Astăzi, în România, mai sunt 5.500 de persoane infectate cu COVID-19

Publicat

pe

  • Astăzi, la Braşov, s-au înregistrat 7 cazuri noi de COVID-19, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând acum la 677. Dintre aceştia, la ultima comunicare a DSP Braşov, în urmă cu o zi, 359 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi. Tot astăzi, un bărbat de 54 de ani din Braşov a fost declarat decedat.
  • Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 89 de persoane sunt în carantină și 985 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.
  • Echipaje ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020, art. 65, lit. h (nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor).
  • De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 145 de noi cazuri de îmbolnăvire.
  • Până astăzi, 23 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.857 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.187 au fost declarate vindecate și externate.
  • Totodată, până acum, 1170 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.
  • La ATI, în acest moment, sunt internați 196 de pacienți. 
  • Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 8.239 de  persoane. Alte 54.974 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 
  • Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 361.566 de teste.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes