Connect with us
Publicitate

Cultural

Astăzi, de la ora 19.00, stagiunea 142 a Filarmonicii Brașov continuă în online

Publicat

pe

Transformarea activităților culturale nu mai este o noutate pentru  niciunul dintre noi. Dorința de a păstra legatura cu publicul,  acest dialog special pe acorduri  muzicale, a rămas aceeași. Cu grijă față de noi, față de voi toți, voința noastră capătă conturul motivației de a ne păstra energia și de a ne bucura de lucrurile frumoase din jurul nostru.

Publicitate

Astfel, Filarmonica Brașov susținând solidaritatea comunității, vă invită la un nou concert. În online, astăzi, 28 mai, ora 19.00, pe pagina de facebook a instituției. O altfel de împrietenire cu muzica simfonică, o introspecție dincolo de sunete, o analiză a culorii, o deprindere a emoțiilor și o altă simțire a trăirilor.

Știm deja că schimbările mediului sunt decisive pentru sufletul nostru, așa că ne-am gândit să păstrăm inspirația serilor de joi. Pentru unii dintre fanii noștri aceste seri au devenit poveștile care lasă în urmă toată supărarea adunată, făcând loc unui prezent diferit.

Programul concertului transmis va cuprinde lucrări de referință:

Publicitate

E. Elgar: Serenada pentru orchestră de coarde în mi minor op. 20, D. Capoianu – Concert pentru vioară și orchestră si S. Rahmaninov – Simfonia a II-a în mi minor op. 27.

Concertul a fost susținut în 2019 de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brasov sub bagheta dirijorului francez Christopher Petrie.

Solistul serii, Alexandru Tomescu.  Celebrul violonist  român care, cu vioara Stradivarius-Elder-Voicu, a scris povestea unor concerte memorabile.

Concertul se transmite gratuit pe pagina de facebook a Filarmonicii Brașov. 

Alexandra Grancea, PR Filarmonica Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes