Connect with us
Publicitate

Economic

Aro Palace vrea să vândă Hotel Coroana-Postăvarul pentru 8,4 milioane de euro

Publicat

pe

Consiliul de Administraţie al Aro-Palace, societate controlată de Transilvania Investments, a convocat acţionarii în data de 20 martie pentru aprobarea vânzării unui activ hotelier şi distribuirea de dividende, conform raportului societăţii cu profil turistic publicat, ieri, pe site-ul Burei de Valori Bucureşti.

Publicitate

Aro-Palace vrea să scoată la vânzare activul Hotel Coroana-Postăvarul, la preţul de cel puţin 8,4 milioane de euro, Consiliul de Administraţie al societăţii urmând să fie împuternicit pentru derularea negocierilor, bursa.ro.

Tot în 20 martie, acţionarilor Aro-Palace li se va propune aprobarea distribuirii sumei de 8,06 milioane de lei ca dividende, banii provenind din rezultatul reportat reprezentând surplus realizat din rezerve din reevaluare. Dividendul unitar este de 0,02 lei, echivalentul unui randament brut de 5,7%, faţă de preţul acţiunii ARO de ieri, de 0,348 lei.

Data de înregistrare, cea care defineşte acţionarii care vor beneficia de dividende, este 5 aprilie, plata urmând să se facă începând cu data de 18 aprilie.

Publicitate

În primele nouă luni ale anului trecut, Aro-Palace a obţinut un profit net de 0,34 milioane lei, faţă de o pierdere de 1,1 milioane de lei în perioada ianuarie-septembrie 2021, în condiţiile creşterii veniturilor totale cu 40,1%, până la 18,5 milioane lei.

Transilvania Investments deţine 85,7% din Aro-Palace, în vreme ce SIF Muntenia are 10,4% din societatea turistică cu sediul în Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes