Connect with us
Publicitate

Economic

Aro Palace vinde hotelul Coroana-Postăvarul din centrul Bașovului. Se vinde pentru 8,4 milioane de euro

Publicat

pe

Acționarii Aro Palace au decis săptămâna aceasta scoaterea la vânzare a hotelului Coroana-Postavărul, „la un pret minim de 8,4 milioane de euro și împuternicirea Consiliului de Administrație în vederea derulării negocierilor, conform propunerii făcute de acționarul majoritar Transilvania Investments Alliance”, se arată în anunțul publicat la Bursă.

În perioada 24 martie – 05 aprilie 2023, compania așteaptă pe email ofertele de cumpărare din partea solicitanților persoane fizice sau juridice, transmite economica.net.

În perioada 06 aprilie – 12 aprilie se vor putea purta negocieri cu persoana împuternicită, la sediul societății, dupa un program stabilit de comun acord. În cadrul acestor discuții se va putea discuta inclusiv o eventuală majorare a prețului oferit. Participarea la discuții/negocieri nu este o condiție obligatorie pentru nici un ofertant, se mai arată în anunț.

Perioada de negocieri se închide la data de 12 aprilie 2023, iar până pe 18 aprilie vor fi analizate oferte și desemnat câștigătorul. Între 20 și 30 aprilie se va încheia contractul de vânzare-cumpărare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostolescu Cezar

    26 martie, 2023 at 5:17 pm

    Cine este ^ARO Palace^ ? Mânării ale aStatului care este cel mai mai mare hot din Romanica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes