Connect with us
Publicitate

Economic

Aro Palace SA a vândut hotelul Coroana-Postăvaru cu 9,3 milioane de euro

Publicat

pe

Publicitate

Aro Palace SA anunță finalizarea procedurii de vânzare a Hotelului Coroana-Postăvaru, etapă importantă în procesul de rafinare a portofoliului și concentrare a investițiilor pe principalele active deținute, anunță acționarul majoritar al companiei, fondul de investiții Transilvania Investments.

Contractul de vânzare a fost semnat, vineri, 14 iulie, cu compania desemnată câștigătoare a licitației publice. Prețul final plătit de Elevate Properties SRL este de 9.367.000 Euro.

„Finalizarea procesului de vânzare a hotelului Coroana ne permite să ne concentrăm resursele pe activele principale ale Aro Palace, cu focus, în următorii 2 ani, pe redeschiderea hotelului Capitol, complet refăcut, sub un nou brand. Această realiniere strategică ne va consolida poziția pe piața hotelieră din Brașov și ne va permite să abordăm mai agil oportunitățile oferite de aceasta. , spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Aro Palace a anunțat, în luna iunie a.c., finalizarea discuțiilor pentru aderarea hotelului Capitol la brandul Mercure al grupului francez Accor. Compania va investi peste 11 milioane de Euro în reabilitarea acestui hotel, un proces ce se va derula, în etape, până la redeschiderea hotelului în 2025. Aro Palace a început deja procesul de selecție a furnizorilor ce vor asigura serviciile de proiectare, project management și antrepriză generală pentru acest proiect.

Publicitate

Tot până la sfârșitul anului, Aro Palace va finaliza o altă investiție importantă în restaurantul de la ultimul etaj al hotelului omonim, lucrările de renovare fiind estimate la peste 700 de mii de Euro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes