Connect with us
Publicitate

Eveniment

Arest la domiciliu pentru proprietarul câinilor care au sfâșiat un copil de 10 ani la Sfântu Gheorghe

Publicat

pe

Publicitate

Proprietarul câinilor care l-au atacat pe băiețelul de 10 ani din Sfântu Gheorghe a fost arestat la domeniu. Magistrații Judecătoriei Sfântu Gheorghe au decis să dea această soluție chiar dacă procurorii au cerut arestul preventiv. Astfel, bărbatul nu va avea voie ca în următoarele 30 de zile să părăsească domiciliul. 

„Respinge ca neîntemeiată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul D. A…, dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul D.A, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.02.2022 şi până la data de 20.03.2022, inclusiv… Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care a declarat că locuieşte, respectiv să nu părăsească imobilul fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.”, se arată în soluția Judecătoriei Sfântu Gheorghe.

Reamintim ca băiețelul în vârstă de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de mai opt câini. Incidentul a avut loc marți, la Sfântu Gheorghe, în zona străzii Fermei, în timp ce băiatul mergea acasă de la şcoală.

Băiatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu mușcături pe aproape tot corpul, cele mai grave răni fiind provocate în zona brațelor. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul de Copii din Brașov.

Publicitate

Șocant este că bărbatul care a găsit băiatul plin de sânge, un cunoscut medic veterinar din Sfântu Gheorghe, a decis să îl ducă acasă unde i-a făcut duș cu apă caldă și i-a dat un ceai, înainte re a chema medicii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes