Connect with us
Publicitate

Social

Arafat îi aşteaptă la spital pe protestatarii de duminică seara din Piaţa Victoriei

Publicat

pe

Câteva sute de oameni au ieșit duminică seara să conteste măsurile de restricție și intenția autorităților de a legaliza din nou izolarea și carantina. Cei care au participat la protest au stat aproape unii de ceilalți, fără măști. Jandarmeria Capitalei a anunțat că la protestul din Piața Victoriei au fost date amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a epidemiei.

În acelaşi timp, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, duminică seară, la postul de televiziune Antena 3 că îi aşteaptă la spital pe cei care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei. „O parte dintre ei sunt convins că nu or să scape”, a afirmat Arafat, precizând că nu este posibil să nu se infecteze unii dintre participanţi, având în vedere că stau aproape unii de alţii şi nu poartă măşti de protective, după cum notează spotmedia.ro.

„O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii.

Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit.

Publicitate

Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi. Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a adăugat Raed Arafat.

Atenţionat că discursul său este unul cinic, Arafat a completat: „Este cinic, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”.

foto: antena3.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes