Connect with us
Publicitate

Eveniment

Aproape 900 de şoferi amendaţi la Braşov pentru că au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilităţi sau în locurile pentru încărcarea maşinilor electrice

Publicat

pe

Poliția Locală Brașov, prin Biroul Rutier, a desfășurat, de la începutul acestei luni, o nouă serie de controale pentru identificarea șoferilor care opresc sau parchează pe pistele de biciclete sau ocupă locurile destinate persoanelor cu dizabilități sau cele rezervate autoturismelor electrice pentru încărcare.

Publicitate

Agenții au acționat pe raza municipiului Brașov, cu accent deosebit pe zona centrală a orașului. Conducătorii auto care au fost sancționați au aflat de la polițiștii locali că există, pe lângă reglementările valabile la nivel național, și acte normative locale, care prevăd sancționarea contravenienților cu amendă cuprinsă între 200 și 500 de lei.

În urma acestor acțiuni, în ultimele două săptămâni au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale.

De la începutul anului și până acum au fost amendați pentru încălcarea prevederilor legale referitoare la oprirea ori staționarea pe pistele de biciclete, ocuparea fără drept a locurilor desemnate persoanelor cu dizabilități, a locurilor rezervate stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice ori pentru blocarea unor căi de acces 894 de șoferi indisciplinați. Suma totală a sancțiunilor aplicate pentru acest gen de fapte a fost de 160.805 lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes