Connect with us
Publicitate

Social

Aproape 70 de copii s-au născut la Brașov între Crăciun și Revelion

Publicat

pe

Publicitate

Peste 4.000 de copii au fost aduși pe lume la Maternitatea Brașov, anul trecut. Doar între Crăciun și prima zi a anului 2023 s-au născut peste 70 de micuți.

„Anul trecut s-au născut în maternitatea noastră aproape 4.200 de copii, iar între Crăciun și Anul Nou, 67 de copii. Deci, am avut o activitate obișnuită și constantă. Anul Nou l-am început cu nașterea a patru fetițe, toate sănătoase. Doar prima născută a fost mai mică, de 2.490 de grame în greutate, de aceea a fost încadrată la prematuri și are nevoie de încă puțin ajutor, dar se descurcă bine”, a precizat dr. Olimpia Petrescu, potrivit Radio România Braşov FM.

Cu toate că și-a petrecut timpul mai mult de gardă, personalul medical din Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Brașov nu consideră că aceste sărbători au fost nereușite, ba, dimpotrivă.

„Cumva, este un amestec de bucurie că vin sărbătorile și un pic emoție, că nu putem fi întotdeauna alături de familie. Dar știam de la început că munca în spital, și mai ales într-o secție de nou-născuți, este, cum se zice, la foc continuu. Facem viața frumoasă, aducem cadouri bebelușilor, ne facem urări unii altora, în cadrul colectivului, și avem grijă în continuare de pacienții noștri, pentru că asta ne e menirea”, a adăugat dr. Olimpia Petrescu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes