Connect with us
Publicitate

Eveniment

Aproape 60 de rable au fost ridicate din Braşov în ultimele 4 luni. Au fost abandonate pe trotuare, pe locurile altor persoane sau în locuri unde oprirea este interzisă

Publicat

pe

Aproape 60 de mașini abandonate au fost ridicate de pe domeniul public, din Braşov.O parte din această colecție de rable a luat drumul cimitirului auto, după ce polițiștii locali s-au asigurat, conform procedurilor, că vechiturile pe patru roți ocupau fără forme legale spațiul public ori erau fără stăpân.

Aceste activități s-au derulat de la începutul lunii aprilie, de către agenții de la Biroul Acțiuni Operative, Monitorizare Școli, care au parcurs toate etapele pentru identificarea proprietarilor și somarea acestora. În urma notificărilor emise de Poliția Locală, 48 de brașoveni și le-au ridicat singuri, iar alți șase, după cea de-a doua somație, venită, de data aceasta de la administrația publică locală. Patru dintre mașini au rămas însă fără stăpân până la finalizarea procedurilor, nefiind revendicate de nimeni, astfel că au fost escortate de firma de ridicări auto până la depozitul de rable.

Procedura ridicării autovehiculelor abandonate pe domeniul public este compusă din formalități și etape ce trebuie parcurse obligatoriu. În prima fază se pornește de la sesizarea cetățenilor ori a agenților din teren, privind existența acestor vehicule, identificarea mașinilor, a proprietarului, somarea acestuia de mai multe ori pentru a-și recupera vehiculul, iar ca ultimă soluție rabla se ridică de pe spațiul ocupat, în urma unei dispoziții de primar.

Au fost identificate mașini abandonate în cele mai diverse zone: pe trotuare, pe carosabil, pe locul altor persoane care dețin legal un loc de parcare, pe iarbă sau chiar în zone unde oprirea/staționarea sunt interzise.

Publicitate
rable 1
play-sharp-fill

rable 1

rable 2
play-sharp-fill

rable 2

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes