Connect with us
Publicitate

Eveniment

Aproape 50 de amenzi, în valoare de 43.000 de lei, în weekend, pentru comercianţii din Poiana Brașov, Predeal și Bran

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, cu sprijinul celor din cadrul Serviciul Rutier Brașov, au organizat și desfășurat, în acest sfârşit de săptămână, o acțiune, pe raza stațiunilor Poiana Brașov, Predeal și Bran, precum și pe tronsoanele de drum de pe raza județului Brașov.

Activităţile pe care poliţiştii le-au desfăşurat au urmărit prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniile drepturilor de autor, ale evaziunii fiscale și contrabandei de către comercianții care își desfășoară activitatea în domeniul comerțului cu diverse produse alimentare şi nealimentare, precum și pentru verificarea respectării prevederilor legale de către persoanele fizice care călătoresc pe raza județului Brașov şi transportă bunuri accizabile.

Astfel, în cadrul controalelor, polițiștii brașoveni au verificat aproape 70 de operatori economici iar, pentru abaterile constatate, au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale a căror valoare a fost de aproximativ 43.000 lei.

De asemenea, polițiștii au confiscat și sume de bani pentru nerespectarea prevederilor privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Publicitate

Totodată, s-a procedat la invitarea la sediul unității de poliție a reprezentanților legali a doi operatori economici, pentru care verificările vor fi continuate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes