Connect with us
Publicitate

Util

Aproape 300.000 de teste Covid de salivă au ajuns în şcolile din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Aproape 300.000 de teste de salivă pentru depistarea COVID-19 au ajuns, marţi, în unităţile de învăţământ din judeţul Braşov, prima testare cu acestea urmând să fie efectuată în cursul săptămânii, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Braşov.

ISJ Braşov a precizat că a recepţionat duminică 295.800 de teste de salivă, destinate testării elevilor şi personalului din unităţile de învăţământ, care sunt suficiente pentru o testare săptămâna aceasta şi două testări săptămâna viitoare.

„Stocul existent la acest moment este suficient pentru o testare în această săptămână şi două în săptămâna ce urmează, pentru toţi elevii şi angajaţii din unităţile şcolare braşovene, inclusiv pentru cei din cluburile elevilor şi cluburile sportive şcolare”, a transmis IPJ Braşov.

În prezent, la nivelul judeţului Braşov sunt declaraţi infectaţi cu virusul SARS-CoC-2 795 de preşcolari şi elevi şi 174 din rândul personalului angajat, a menţionat sursa citată.

Publicitate

Nicio unitate de învăţământ din judeţ nu funcţionează în totalitate în online, existând doar clase sau grupe care nu participă fizic la cursuri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes