Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Aproape 200 de „fake-uri” confiscate de poliţiştii braşoveni. Au fost găsite haine, parfumuri şi jucării contrafăcute în valoare de 5.500 de lei

Publicat

pe

Aproape 200 de „fake-uri” au fost confiscate ieri de poliţiştii braşoveni de la patru firme. Agenţii economici vindeau jucării, parfumuri și haine cu însemnele grafice ale unor mărci de renume. Oamenii legii nu au găsit actele justificative, prețul de vânzare și lipsa, iar documentele necesare privind acordul titularului de drepturi lipseau şi ele. Polițiștii au confiscat produsele în valoare de aproximativ 5.500 de lei. 

Publicitate

„Polițiștii brașoveni au identificat 197 de produse, expuse spre comercializare, ce prezentau însemne grafice ale unor mărci de notorietate și care erau comercializate la prețuri mult mai mici decât cele practicate în societățile comerciale de profil.

În cauză, au fost întocmite patru dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație de produse contrafăcute”, instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes