Connect with us
Publicitate

Social

Aproape 2.000 de solicitări pentru urna mobilă, la Braşov

Publicat

pe

Aproape 2.000 de solicitări din partea unor persoane care au dorit să voteze cu urna mobilă au fost înregistrate la nivelul judeţului Braşov, a informat, duminică, Centrul Judeţean de Comunicare Braşov.

Conform sursei citate, au fost înregistrate 1.999 de solicitări pentru urna mobilă, iar până la ora 18,00, peste 50% din persoanele care au solicitat-o şi-au exprimat dreptul de vot.

Totodată, potrivit aceleiaşi surse, de la începerea votării au fost semnalate 39 de incidente în legătură cu procesul electoral, iar în urma verificărilor efectuate, 15 dintre acestea au fost confirmate.

Dintre acestea, un număr de 13 fapte au fost de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate sancţiuni pentru încălcarea prevederilor legale, iar în două situaţii au fost întocmite dosare penale, în cadrul cărora se efectuează cercetări în vederea lămuririi aspectelor semnalate.

Publicitate

„Angajaţii MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări, luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul”, a precizat Centrul Judeţean de Comunicare Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes