Connect with us
Publicitate

Turism

Aproape 2.000 de euro costă cea mai scumpă vacanță de Revelion, de pe Valea Prahovei. Chiar și așa, gradul de ocupare din stațiuni se apropie de 100%

Publicat

pe

Spațiile de cazare de pe Valea Prahovei pentru petrecerea de Revelion au fost ocupate aproape integral, potrivit spuselor lui Adrian Voican, președintele Asociației pentru Promovare și Dezvoltarea Turismului Prahova. Asta deși, pentru un sejur de patru nopți la un hotel de patru stele din Sinaia, tarifele depășesc chiar 8.000 de lei, anunță observatorulph.ro.

Hotelierii de pe Valea Prahovei se declară mulțumiți de gradul de ocupare pentru petrecerea din noaptea de Anul Nou. Aceștia au pregătit pachete turistice pentru Revelion, oferind oaspeților, de la cină festivă cu muzică live, până la acces la SPA sau tombole cu premii.

Prețul Revelionului pe Valea Prahovei, pentru două persoane, la un hotel de patru stele, ajunge și la 8000 de lei, pentru cinci nopți. Prețul include cazarea începând cu 31 decembrie, micul dejun, masa festivă de Revelion cu muzică live și invitați surpriză, brunch și cină pe 1 ianuarie cu muzică live.

Turiștii au posibilitatea de a participa și la tombole pregătite de către hotelieri, constând în excursii la munte și la mare. Tot în acești bani, oaspeții vor avea acces la piscină, saună, jacuzzi și salină.

Publicitate

„Întâmpinați Anul Nou într-o sărbătoare plină de farmec! Spectacole live cu Holograf, Elena Gheorghe si Delia, mese festive, activități pentru copii și focuri de artificii! Alegeți sejurul nostru și bucurați-vă de spectacolele live, cina de bun venit pe 30 decembrie, evenimentul de gală pe 31 decembrie și cina festivă pe 1 ianuarie”, este mesajul cu care și-a atras clienții un alt hotel de patru stele din stațiunea Sinaia.

O singură cameră standard mai este disponibilă, pentru suma de 7.511 lei și alte trei duble pentru, nici mai mult, nici mai puțin de 8.882 de lei. Tarifele publicate pe unul dintre cele mai mari portaluri de oferte turistice se dovedesc a fi mai mari la Sinaia decât la Innsbruck, în Austria.

Prețuri asemănătoare celor din Sinaia sunt și la Bușteni și Azuga. Spre exemplu, un hotel de 3 stele din stațiunea Bușteni a venit în întâmpinarea turiștilor cu următoarea ofertă: pentru perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, prețurile pentru o persoană sunt următoarele: 2620 de lei/ loc în cameră dublă/ sejur, 2890 de lei/ loc în cameră dublă superioară/ sejur, 3000 de lei/ loc în apartament/ sejur și 3220 de lei/ loc în duplex/ sejur.

Pachetul include cină tip bufet cu bucate tradiționale și muzică live, pe 30 decembrie, cină festivă în noaptea dintre ani, cu muzică live, foc de artificii, program artistic și invitați speciali, iar pe 1 ianuarie, brunch, cină bufet și muzică live.

Pe Valea Prahovei, tarifele pentru turiștii cu mai puține pretenții de Revelion, sunt de câteva sute de euro de persoană. Astfel, pentru oaspeții cu un buget redus, prețurile au pornit de la 1600 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare la vile și pensiuni, ocupate și ele aproape integral. În acești bani, turiștii beneficiază de patru nopți de cazare, mic dejun, cina festivă din noaptea de Revelion, un brunch tradițional pe 1 ianuarie și un DJ pentru animarea distracției.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes