Connect with us
Publicitate

Economic

Aproape 1.000 de joburi sunt pregătite la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Evenimentul va avea loc în Brașov, pe 14 octombrie

Publicat

pe

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri, 14 octombrie 2022 la sediul Universității Spiru Haret din Brașov, Strada Turnului, Numărul 7. Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2022, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii brașovene, în cadrul bursei locurilor de muncă destinată lor.

Publicitate

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung.

Reprezentanții AJOFM au contactat peste 600 de agenţi economici din judeţul Braşov, 26 dintre aceştia confirmând participarea la bursă unde vor oferi peste 994 locuri de muncă, astfel: 78 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare și 916 locuri pentru persoane cu studii medii.

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt:

Publicitate
  • Pentru studii superioare: inginer (diverse specializări), laborant chimist, arhitect, asistent medical generalist, marinar, timonier fluvial, șef mecanic fluvial, căpitan, manager departament dezvoltare produse, etc.
  • Pentru studii medii: agent comercial, agent vânzări, ambalator manual, brutar, bucătar, căpitan, casier, coafor, confecționer montator tâmplărie pvc, controlor calitate, curier, electrician, electrician de întreținere și reparații, electromecanic, frizer, gestionar depozit, lăcătuș mecanic, lucrător bucătărie, lucrător comercial, manichiurist, manipulant mărfuri, marinar, muncitor necalificat la asamblarea produselor, operator CNC, operator siloz, ospătar, personal curățenie, registrator medical, reprezentant comercial, șef mecanic fluvial, șef sală restaurant, șofer, spălător vase, stivuitorist, sudor, tehnician mentenanță, vopsitor, etc.

Agenţii economici care vor să participe la trebuie să știe că înscrierea este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării posturilor libere. Data limită pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 11.10.2022 ora 16:00.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subvențiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes