Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Aplicația MyCar Assistant a depășit 50.000 de vehicule înscrise în platformă. Braşovul, în topul oraşelor cu cei mai mulţi utilizatori

Publicat

pe

MyCar Assistant, aplicația românească ce funcționează ca un asistent digital, a încheiat 2022 cu peste 50.000 de vehicule înscrise în platformă.

Publicitate

Din cele peste 50.000 de vehicule înscrise în platformă, 38.000 sunt deținute de persoane fizice, în timp ce 12.000 fac parte din flote administrate pentru segmentul corporate. În topul orașelor cu cei mai mulți utilizatori sunt București, Cluj, Constanța, Timișoara și Brașov.

Printre principalele funcționalități folosite de utilizatori în 2022, se numără rapoartele cu situația generală a documentelor și a vehiculelor, evidența istoricului de mentenanță, situația asigurării RCA.

Aplicația MyCar Assistant centralizează cele mai importante documente și obiecte, cum ar fi RCA, ITP, Rovinieta, sau extinctorul, trusa medicală și până la 100 de tipuri de notificări.

Publicitate

Anul trecut, compania a atras noi investiții și a lansat o nouă versiune a aplicației, cu funcționalități ce permit utilizatorilor o experiență îmbunătățită.

Pentru 2023, MyCar Assistant se așteaptă la o creștere de până la 150.000 de autovehicule înscrise de utilizatori persoane fizice și 50.000 deținute de companii.

Totodată, tot pentru anul acesta, își propune să își extindă activitatea și pe plan internațional, alegând ca primă piață externă Republica Moldova, urmând ca, până la finalul lui 2023 să ajungă în alte 5 țări.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes