Connect with us
Publicitate

Economic

Apare un nou hotel în Centrul Civic

Publicat

pe

Un nou hotel din lanţul hotelier Double Tree by Hilton va fi deschis în 2023 la Braşov, cu o capacitate de 150 de camere. Investiţia este în valoare de 21 de mil. de euro, a dezvăluit în premieră Mircea Drăghici, Managing Director, EST Hospitality Consulting, în cadrul unei emisiuni realizate de Ziarul Financiar. EST Hospitality Consulting este companie de consultanţă, studii de piaţă şi fezabilitate pentru industria hotelieră.

Publicitate

„Avem în derulare mai multe proiecte, în Capitală şi în ţară. În Braşov tocmai am semnat primul proiect Hilton, vorbim de un proiect Double Tree by Hilton de 150 de camere care va fi chiar lângă AFI Braşov şi care va fi deschis în anul 2023, undeva în vară. Va avea săli de conferinţă, casino, sky bar, este vorba de clădirea turn, fostul sediul al BCR”, a spus Mihai Drăghici.

Mihai Drăghici a dat detalii despre investiţia Double Tree by Hilton la Braşov: „Hotelul Double Tree by Hilton va avea o capacitate de 150 de camere, spre 160. Investiţia va fi de 20 mil. euro – 21 mil. euro. Compania ceste compania care a şi cumpărat clădirea de la BCR şi o va transforma în hotel.”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes