Connect with us
Publicitate

Eveniment

Apar detalii terifiante în cazul atacului de la Grădinița 24 din Brașov. Bărbatul a rupt cuţitul în gâtul soţiei. Cu ultimele puteri, mama și-a striga fetiţa pe nume

Publicat

pe

Publicitate

Ies la iveală detalii şocante din ancheta în care un bărbat din Braşov este cercetat că ar fi vrut să îşi omoare soţia. Individul şi-a aşteptat soţia la ieşirea din grădniţă, şi chiar în uşa instituţiei i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului. Omul a lovit de atâtea ori, şi cu atâta furie încât lama cuţitului efectiv s-a rupt de la atâtea lovituri în gâtul soţiei.

„În jurul orelul 9.00 şi-a victima şi-a conduş copilul la grădiniţă, a pătruns în interiorul clădirii, iar în spatele ei a intrat în interiorul grădiniţei actualul soţ. Agresorul avea asupra lui un cuţit şi a aşteptat victima să iasă din clădire. În momentul în care victima a ieşit pe uşa grădinişei, a atacat-o cu acel cuţit. I-a aplicat multiple lovituri în zona gâtului până când lama cuţitului s-a rupt.”, a spus Claudiu Sandu, purtătorul de cuvânt al Parcetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cu ultimele forţe, mama s-a târât înapoi în grădiniţă şi şi-a strigat fetiţa de trei ani pe nume, apoi şi-a pierdut cunoştinţa. Femeia a fost operată iar acum se flă află la Terapie Intensivă.

„Ulterior a plecat de la faţa locului, iar victima fiind vătămată grav, s-a întors, a făcut câţiva paşi în interiorul grădiniţei, strigându-şi copilul pe nume, după care a căzut pe holul de la intrare unde a fost găsită de salvatori. A fost resuscitată şi a fost transportată la Spitalul Judeţean din Braşov unde după operaţie se află într-o stare incenrtă.”, a mai spus procurorul.

Publicitate

Bărbatul a fugit de la locul faptei, a aruncat mânerul cuţitului într-un gard, s-a încuiat în casă şi a încercat să se sinucidă. şi el a fost operat şi este în stare bună.

„Agresorul s-a deplasat pe aceeaşi stradă, la un bloc unde locuia, a aruncat mânerul cuţitului la un gard de pe marginea drumului, s-a încuiat în casă şi a încercat să se sinucidă, încercare care a eşuat. El a fost identificat de organele de poliţie în acel apartament, în stare de inconştienţă, dar fiind transportaat la spitat, a fost echilibrat şi chiar s-a putut discuta cu el. Fiind într-o stare care nu îi permite să dea declataţii probabil va mai rămâne o perioadă în spital până va fi audiat. Procurorul va aştepta ca agresorul să îşi revină. Va sta în spital sub pază strictă şi la momentul când va fi în stare va fi adus în faţa procurorului.

Incidentul a avut loc la grădiniţa numărul 24, de pe strada Aurorei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes