Connect with us
Publicitate

Entertainment

Apă de colonie vândută pe post de dezinfectant

Publicitate

Publicat

pe

Apă de colonie vândută ca dezinfectant. Asta se comercializa un lanţ de magazine de parfumuri care are un stand deschis şi la Braşov, în complexul Unirea Shoping Center. Inspectorii OPC au descoperit că eticheta produsului este acoperită cu o altă etichetă pe care scrie dezinfectant.

Publicitate

Descoperirea a fost făcută la Bucureşti, însă ancheta s-a extins la nivel naţional. Când au ajuns la magazinul din Braşov, inspectorii OPC nu au mai găsit produsele în raft, cel mai probabil au fost scoase de la comercializare înainte de apariţia organelor de control spune Sorin Susanu, şeful CRPC Braşov.

„O situație absolut inadmisibilă! Agenți economici care pun în pericol viata consumatorilor! Patroni care profită de pandemie pentru a face bani în detrimentul sănătății oamenilor! Apă de colonie vândută pe post de dezinfectant și menționat explicit (pentru a induce și mai mult în eroare consumatorii) pe eticheta: „anti-COVID19″. Produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. A fost extins controlul în întreaga țară”, a scris Sorin Susanu pe Facebook.

Pe lângă faptul că eticheta originală era acoperită, iar în interiorul sticlelor era apă de colonie în loc de dezinfectant, apa de colonie este şi mult mai ieftină, astfel că profitul comerciantului este şi mult mai mare.

Publicitate
video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes