Connect with us
Publicitate

Util

Anunţ al meteorologilor: va fi un sfârșit de vară călduros

Publicat

pe

Publicitate

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în întreaga țară, va fi un sfârșit de vară cu temperaturi peste mediile normale din această perioadă a anului.

Potrivit specialiștilor, în săptămâna 14–21 august, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în nord-est și la munte.

În săptămâna 21–28 august, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în sud-vestul și în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi deficitare, mai transmit meteorologii.

În săptămâna 28 august – 4 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor deficit în nordul Carpaților Orientali.

Publicitate

În săptămâna 4 – 11 septembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile, a precizat Administrația Națională de Meteorologie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes